Luchthavenvervoer

Welkom op de website van First Class Personenvervoer (FCP): een dynamisch en innoverend bedrijf, gevestigd in Goirle, Noord-Brabant en gestart per 1 januari 2015. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen en onderscheiden ons hierin van taxiondernemingen door een scala aan vervoersmogelijkheden en chauffeursdiensten. Zo bieden wij o.a. ‘’Your class’’ een dienst voor elke ondernemer die een service wil bieden aan zijn of haar klanten. Waarbij onze vervoersdiensten worden voorzien van uw logo. Als vervoersdienstverlener doen wij er alles aan om u ervan te overtuigen dat een privéchauffeur geld voor u bespaard. First Class Personenvervoer bied u in verschillende klasse auto’s aan die niet ouder zijn dan een half jaar tegen een scherpe, vaste prijs. U weet door deze wijze van aanbieden vooraf waar u financieel aan toe bent en u niet verrast wordt door onverwachte extra kosten.

Interesse in een taxi of taxibusje? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 647059458 of per mail: info@firstclasspersonenvervoer.nl.

Resumé: First Class Personenvervoer zorgt dat u veilig, comfortabel en in de door u gewenste klasse op uw plaats van bestemming wordt gebracht, voor een vaste lage prijs!

Contacteer ons

Voor onze professionele dienstverlening zijn wij bereikbaar op +31 647059458, via info@firstclasspersonenvervoer.nl of via onderstaand contactformulier.